Empresa


Bailcas SL - Sabadell

Sobre Nosotros


Sabadell - Bailcas 2013 S.L. somos una empresa de Sabadell que se dedica a ofrecer un servicio de asistencia a personas que los necesiten. También ofrecemos nuestros servicios en Senmenat, Rubi, Sant Quirze del Valles, Terrassa, Palau de Plegamans, Barbera, Cerdanyola. Nuestra atención se centra, fundamentalmente, en todas aquellas que ya no pueden valerse por sí mismas y las que sufren algún tipo de discapacidad. Pero no solo eso, sino que también ofrecemos un servicio de limpieza en el hogar. De esta forma, tu familiar estará perfectamente atendido y, además, ya no tendrás que preocuparse más de la limpieza, ya estamos nosotros para hacerlo por ti.

En Sabadell - Bailcas 2013 S.L. trabajamos tanto para personas particulares como para empresas y locales. Pregúntenos. Te ayudaremos en todo lo que necesites. Cuéntanos lo que necesitas y te elaboraremos un presupuesto totalmente gratuito y sin ningún tipo de compromiso. Para poder realizar nuestro trabajo, contamos con un equipo de profesionales altamente cualificados para el desempeño de sus funciones. Parte de ellos están especializados en el servicio de personas que necesitan ayuda en su día a día. Otros, sin embargo, son especialistas de la limpieza.

Quiénes
Somos

Contamos con distintos métodos de trabajo, en función del tipo de servicio que nos solicite. En Sabadell - Bailcas 2013 S.L. somos muy conscientes de que el cuidado de las personas mayores requiere siempre de la mayor profesionalidad y de toda la confianza, de tal manera que permita dejar a los ancianos en manos expertas que respondan correctamente por ellos. Por ello, ponemos a su disposición servicios profesionales de asistencia para ancianos con un personal acostumbrado al trato de este tipo de clientes.

Si quieres preguntarnos sobre alguno de nuestros servicios, no dudes en ponerte en contacto con nosotros a través del número de teléfono 937 277 664, escribiéndonos tu consulta en el formulario de contacto de la pestaña «Contacto» o, bien, a través de nuestra dirección de correo electrónico info@bailcas.com y te responderemos en cuanto nos sea posible. Por supuesto, también puedes venir a visitarnos a Sabadell, en Carrer Sant Llorenç, 7. ¡Esperamos tu visita!

Adaptación

Dependiendo del tipo de servicio a domicilio que se solicite, contamos con diferentes métodos de trabajo. Asimismo, existen varios regímenes que se adaptan a las distintas necesidades de cada trabajo o de cada cliente.

Asistencia para personas mayores o de movilidad reducida

El cuidado de las personas mayores requiere siempre de la mayor profesionalidad y de toda la confianza que permita dejar a los ancianos en manos expertas que respondan correctamente por ellos. Por ello, en Sabadell - Bailcas 2013 S.L., ponemos a tu disposición servicios profesionales de asistencia para ancianos con un personal acostumbrado al trato de este tipo de clientes.

PEPI BAILON DEL VAS

58 anys
Gerent de BAILCAS Sabadell
Vaig Néixer i visc a: Barcelona

De ben jove vaig començar a estudiar infermeria, i anys més tard vaig iniciar-me en el món laboral treballant en una botiga de Passeig de Gràcia, com a encarregada de compres. Posteriorment, els diferents motius personals van propiciar que hagués de canviar de feina, i passats uns anys dedicats a la família, vaig iniciar-me en el món dels serveis socials i la ajuda a les persones discapacitades, es passats uns anys treballant conjuntament amb diversos ajuntaments que vaig decidir crear el meu propi negoci.

Podem pensar que la situació econòmica del país no és la idònia per portar a terme una iniciativa com la nostra, ara bé, fruit de la meva experiència dedicada al mon dels serveis socials i la proximitat que la meva feina m'oferia als problemes reals de les persones, vaig poder apreciar que les autoritats competents no poden donar servei a totes les persones que ho necessiten. La reducció de les partides destinades a aquest tipus d’ajudes, la supressió per part del govern central de la llei de dependència i d’altres mesures han deixat desateses a un munt de persones.

De manera que vàrem creure convenient crear una empresa que pogués donar suport i ajuda a les persones amb necessitats especials, i a les famílies a càrrec de persones amb aquest tipus de necessitats, oferint un ampli ventall de possibilitats i serveis per tal de fer-los més fàcil el dia a dia.

És el sector al que més temps he dedicat a la meva vida, tan professional com per motius familiars.​
Edades Sabadell - Bailcas 2013 S.L. mujer con folletos en la mano
Edades Sabadell - Bailcas 2013 S.L. mujer en una oficina
​Per altre banda el que és evident és que vivim en una societat que es fa gran, i les famílies no poden deixar de treballar per cuidar als avis o les persones amb necessitats especials, i com cada cop tenen menys alternatives, vàrem pensar que podria ser una bona oportunitat, per fer el que ens agrada.

Penso que la societat actual té moltes mancances, de vegades crec que s’està deshumanitzant. Els models de família han anat canviant generació rere generació arribant a un punt en que la convivència cada cop és més difícil. Hem passat de viure en família avis, pares i nets, a oblidar-nos els uns dels altres. Però aquest no ha de ser un motiu per que les persones grans i / o dependents estiguin ben ateses. Hi ha famílies que fan veritables esforços per poder donar la millor qualitat de vida a aquells que tenen al seu càrrec, és admirable veure com fills, nets i joves es posen al servei d’aquells que un dia els van portar al parc, els van ensenyar a caminar i a dir les primeres paraules, per això quan venen famílies que ja no saben on acudir, que t’expliquen els seus problemes, o que fins i tot, només necessiten parlar amb algú que els comprengui i els orienti, te n’adones que el que estàs fent és necessari. I es per aquest motiu, la voluntat de millorar la qualitat de vida de les persones grans i / o dependents que fan que empreses com BAILCAS Sabadell existeixin.

El poder donar serveis de qualitat i de primera necessitat a casa aporta grans beneficis, el fet d'estar en un lloc conegut, amb persones conegudes al voltant, fa que persones grans amb demència o bé Alzheimer estiguin més ubicats. Tot i que al cap i a la fi, les persones acaben adaptant-se bé a les residències, sota el meu parer, no hi ha res millor que poder veure com la cuidadora interactua amb la persona, poder gaudir de l’evolució i saber que el tens ben a prop. Penso que a ningú ens agrada marxar de casa i sempre i quant sigui possible, ser atès a casa es una molt bona opció. A més a més cal mencionar que sempre és una opció econòmicament més viable.

Qualsevol persona, que estimi el que fa, i que tingui uns estudis i una titulació que acrediti la seva professionalitat podria treballar amb nosaltres, ara bé, qualsevol pot cuidar dels seus avis, pares o fills, tan sols cal una gran dosis d’amor i molta voluntat.

Puc entendre que les coses tenen un preu, i que les persones sempre busquen la opció més econòmica, ara bé, siguem realistes, quan es tracta amb persones amb necessitats especials o gent gran, hi han coses intolerables de les que no es pot prescindir, això em molesta, perquè penso que potser aquesta persona no podrà rebre l’ajut que necessita.
La meva satisfacció es quan veus a tots satisfets, els resultats de la feina ben feta, quan saps que els has ajudat.

Edades Sabadell - Bailcas 2013 S.L. firma

entrevista 2 entrevista 1

"El mejor servicios de ayuda a domicilio"

Encuentranos

Si quieres preguntarnos sobre alguno de nuestros servicios, no dudes en ponerte en contacto con nosotros a través del número de teléfono 937 277 664, escribiéndonos tu consulta en el formulario de contacto de la pestaña «Contacto» o bien a través de nuestra dirección de correo electrónico info@bailcas.com y te responderemos en cuanto nos sea posible. Por supuesto, también puedes venir a visitarnos a Sabadell, en Carrer Sant Llorenç, 7. ¡Esperamos tu visita!